Beta

Koulu- ja valmistuneen kuvaus - Helsinki - Alkaen 200.00€ - Kati Wihersaari

Palvelun kuvaus


Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus miljöössä

Valokuvaaja


Avatar
Kati Wihersaari

Ikuistettuja hetkiä vuosiksi eteenpäin.

+358404137378
kati@katiwihersaari.fi
https://www.katiwihersaari.fi

Hinnasto

Tarkat hinnat sovitaan kuvaajan kanssa


Valokuvien määrä Kuvaustuntien määrä Hinta-arvio
20 kpl 1 h 200 €

Lisätiedot


Elämän merkittävät hetket ansaitsevat ihanat ja ikimuistoiset kuvat. Valmistuit sitten ylioppilaaksi taikka ammattiin, niin se on ikuistamisen arvoinen suoritus.

Miljöökuvaus toteutetaan asiakkaan valitsemassa miljöössä. Tämä voi hyvinkin olla jokin kuvattavalle merkityksellinen paikka. Minä autan mielelläni miljöön valitsemisessa.

Kuvaukseen ei tarvitse valmistautua erityisemmin vaatetusta lukuunottamatta. Tärkeintä on että kuvattava tulee kuvaukseen avoimin mielin ja on valmiina kuuntelemaan ohjeitani. Minä huolehdin siitä että saan otettua kauniita kuvia, joissa korostetaan kuvattavan parhaita puolia.

Kuvaus sisältää seuraavat asiat:
- Suunnittelupalaveri
- Kuvauksen suunnittelu
- Potrettikuvaus miljöössä
- Kuvien viimeistely

Kaikkiin hintoihin sisältyy ALV 24%. Pyrin toimittamaan kuvat noin 2 viikon kuluessa kuvausajankohdasta. Valikoin kuvista onnistuneet otokset, ja toimitan ne viimeisteltyinä korkearesoluutioisina JPG-kuvina. Halutessanne laitan kuvat lisäksi saataville vähintään 6 kk ajaksi salasanasuojattuun internetgalleriaan, josta ne ovat helposti ladattavissa. Kuvia saa käyttää vapaasti mm. Instagramissa, Facebookissa ja voitte tilata niistä kuvatuotteita haluamaltanne palveluntarjoajalta. Kuvien luovutuksesta kolmansille osapuolille ja kaupallisesta käytöstä on neuvoteltava erikseen.